Varaaminen ja maksaminen

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (n. 20 prosenttia) mökkiloman vuokrahinnasta eräpäivään mennessä tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppuosa vuokrasta maksetaan noin viisi (5) viikkoa ennen loman alkua. Jos varaus tehdään myöhemmin kuin viisi viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen.

Varauksen peruuttaminen

Peruutuksesta toivomme saavamme kirjallisen tiedon (sähköposti, tekstiviesti) välittömästi esteen ilmaannuttua. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu (n. 20 prosenttia). Mikäli varauksen peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra.
Mikäli peruutuksen syynä on äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus vaaditaan), vuokra palautetaan ennakkomaksua lukuun ottamatta. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokraa palauteta.

Vuokranantajan peruutus

Vuokraajalla (Vanha-Puntilan tila) on oikeus peruuttaa varaus force majeure -tilanteessa, jolloin asiakkaalle palautetaan vuokra kokonaisuudessaan.

Lomailu kohteessa

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16 sunnuntai-iltaan klo 19 saakka.
Vuokraan sisältyy mökki varusteineen (kalusteet, astiat, sähkö, puut liiterissä, soutuvene). Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät mökkivuokraan. Vuokraan eivät sisälly liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous.
Mikäli varauksen päätyttyä siivousta ei ole suoritettu, perimme siivouksesta hirsihuviloiden osalta 100 euron siivousmaksu.
Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin ilmoitettu maksimi vuodepaikkamäärä. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.